joi, 19 august 2010

Românul pur.


Romanul pur este Romanul care are sangele curat si pur si care nu a combinat sangele lui superior cu alter rase de culoare inferioare , deoarece combinand sangele curat cu unul murdar rezulta in timp sa distrugerea identitatii culturale si a valorilor societatii unde se afla , istoria ne da multe exemple unde combinarea sangelui are ca efect direct scaderea nivelului rasei si scaderea nivelului intelectual si fizic intrun mod lent dar constant . Sa permitem asa ceva sa se intample inseamna sa pacatuim inpotriva creatorului nostru , iar acest pacat va fi rasplatit prin disparitia natiuni noastre.Toate civiziliatile trecutului au pierit doar findca rasa ce a creat civilizatia a murit datorita otraviri sangelui.
Cei ce doresc sa traiasca sa lupte si cei ce nu vor sa lupte in aceasta lupta continuia sa moara pt ca nu merita sa traiasca.
Un roman se casatoreste si intemeiaza o familie cu o Romanca , nu cu o tiganca , un Roman are un prieten Roman nu tigan , si un Roman nu socializeaza cu Romani Tiganizatii deoarece pt aceia e prea tarziu si trebuie pusi in aceasi categorie ca si tigani .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu